Schoonmaken van ramen en spiegels

Streeploos met milieuvriendelijke producten

In deze blog geef ik je een paar tips en trucs voor een kristalhelder zicht.

Schoonmaken is bij ons thuis een familieaangelegenheid, want iedereen is verantwoordelijk voor het vuil, dus onze kinderen moeten er ook aan te pas komen. Aangezien alles samen veel sneller gaat, zijn we samen aan de slag gegaan om alles weer te laten stralen. Samen is alles toch veel leuker, en als het net zo gemakkelijk gaat als met de Ha-Ra producten, dan kun je het hele gezin “min of meer” enthousiast krijgen voor het schoonmaken.

Om ramen en spiegels gemakkelijk EN zonder strepen te kunnen reinigen, hebt u het juiste materiaal nodig. Hier hebben wij de beste ervaring met de combinatie van Ha-Ra Vario raamreiniger, het Ha-Ra verzorgingsmiddel, de Rollfix en de Star doek van Ha-Ra. De optimaal op elkaar afgestemde ERA 6l emmer en de ERA clips maken uw werk nog een beetje gemakkelijker, omdat u hier de Vario raamreiniger perfect kunt plaatsen en de doek kunt bevestigen.

Om een perfect resultaat te bereiken, bevelen wij een systematische procedure aan die steeds wordt herhaald. Op zijn laatst,

Als u alle ramen in uw huis één voor één hebt schoongemaakt, kunt u deze stappen in uw slaap uitvoeren.

Allereerst raden wij aan de vensterbank vrij te maken voor ons werkmateriaal, de emmer past er perfect op door zijn rechthoekige vorm, maar hij kan er ook dichtbij worden geplaatst.

Nu moeten we de vezel van de raamreiniger lichtjes bevochtigen, ons geconcentreerd verzorgingsmiddel aanbrengen (die overigens goed biologisch afbreekbaar is) met de Rollfix, door twee keer heen en weer te rollen over de vezel van de ruitenreiniger en dan zijn we klaar om te gaan.

Draai de raamreiniger in cirkelvormige bewegingen vanuit het midden van het raam in alle richtingen naar de zijkant, zodat alles goed wordt ingezeept. Draai nu de steel van de raamreiniger 180° en droog de lip van de zuigmond.

Houd nu de raamreiniger onder een lichte hoek en trek de raamreiniger in één beweging naar beneden. Vergeet niet de rand van het rubber telkens met het doekje af te drogen voordat u bovenaan opnieuw begint, zodat alles streeploos wordt verwijderd. Neem aan het eind de doek en wrijf de rand rondom af om het raam de beste glans te geven.

Ja, ramen lappen kan zo EASY zijn! ????

Kleine tip: als iedereen in het huishouden helpt, vergeet dan niet tegen de kleintjes te zeggen dat ze het geweldig gedaan hebben. Als het toch niet streeploos is geworden, prijs hen dan voor hun hulp, neem de Star doek en geef de streep een snelle wrijfbeurt en ook dat raam zal streeploos zijn.

Neem nu de tijd om samen een taartje te eten en geniet van het uitzicht buiten, want de ramen worden vanzelf weer vies ???? .

We wensen jullie veel plezier bij het maken!